Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Plus-Plus - Basis Set Leren Bouwen Pastel

€ 34,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-3 dagen
Omschrijving

Plus-Plus - Basis Set Leren Bouwen Pastel

Ben jij op zoek naar spannend bouwspeelgoed waarmee je alle denkbare vormen kunt maken in de kleur die jij maar wilt? Plus-Plus speelgoed biedt dan dé uitkomst. Het speelgoed blinkt uit in zijn eenvoud, het is namelijk één simpele vorm waarmee alles gebouwd kan worden. De vorm van Plus-Plus bestaat uit twee aaneengesloten plusvormen, vandaar de naam van het merk! Dankzij deze vorm schuif je het Plus-Plus speelgoed gemakkelijk in elkaar en kun je naast platte bouwwerken ook ingewikkelde 3D creaties maken. Speelgoed geschikt voor verschillende leeftijden dus! 

Plus-Plus speelgoed is een constructiespeelgoed wat garant staat voor urenlang creatief spelen. Kinderen - zowel meisjes als jongens, en hun ouders vinden het leuk om hun fantasie te gebruiken om kleurrijke 2D-mozaïeken te maken of samen 3D-creaties te bouwen. Plus-Plus is een perfect educatief speelgoed dat de fijne motoriek, creativiteit, focus en geduld stimuleert! Plus-Plus heeft een bewezen universele aantrekkingskracht op kinderen van alle leeftijden, zowel jongens als meisjes. Plus-Plus stimuleert de fijne motoriek, verbeeldingskracht, technische vaardigheden en creativiteit. Plus-Plus is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal dat vrij is van flalaten, pvc en bpa. Daarnaast is het CE-goedgekeurd en niet breek- en buigbaar waardoor het speelgoed lang meegaat. Het is niet zonder reden dat je Plus-Plus terug ziet op kinderdagverblijven en scholen.

De set bevat 600 mini Plus-Plus, waarmee je vrijwel alles kunt bouwen. Niet alleen 500 stuks in de mooiste pastel kleuren, maar ook nog eens 100 stuks in schitterende Neon kleuren. De set bevat uiteraard ook 2 bouwplaten en een handleiding met goede ideeën. Dit is het geweldig grote pakket met heerlijke Plus-Plusjes waar je kind urenlang mee kan spelen.

Uitvoering: Mini Basic

Hoeveelheid: 600 onderdelen

Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar

Wij eten... ehm slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord?