Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Plus-Plus - Jeep 3-in-1 Set

€ 18,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-3 dagen
Omschrijving

Plus-Plus - Jeep 3-in-1 Set

Ben jij op zoek naar spannend bouwspeelgoed waarmee je alle denkbare vormen kunt maken in de kleur die jij maar wilt? Plus-Plus speelgoed biedt dan dé uitkomst. Het speelgoed blinkt uit in zijn eenvoud, het is namelijk één simpele vorm waarmee alles gebouwd kan worden. De vorm van Plus-Plus bestaat uit twee aaneengesloten plusvormen, vandaar de naam van het merk! Dankzij deze vorm schuif je het Plus-Plus speelgoed gemakkelijk in elkaar en kun je naast platte bouwwerken ook ingewikkelde 3D creaties maken. Speelgoed geschikt voor verschillende leeftijden dus! 

Plus-Plus speelgoed is een constructiespeelgoed wat garant staat voor urenlang creatief spelen. Kinderen - zowel meisjes als jongens, en hun ouders vinden het leuk om hun fantasie te gebruiken om kleurrijke 2D-mozaïeken te maken of samen 3D-creaties te bouwen. Plus-Plus is een perfect educatief speelgoed dat de fijne motoriek, creativiteit, focus en geduld stimuleert! Plus-Plus heeft een bewezen universele aantrekkingskracht op kinderen van alle leeftijden, zowel jongens als meisjes. Plus-Plus stimuleert de fijne motoriek, verbeeldingskracht, technische vaardigheden en creativiteit. Plus-Plus is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal dat vrij is van flalaten, pvc en bpa. Daarnaast is het CE-goedgekeurd en niet breek- en buigbaar waardoor het speelgoed lang meegaat. Het is niet zonder reden dat je Plus-Plus terug ziet op kinderdagverblijven en scholen.

Met deze 3 in 1 doos kun je oa een jeep, motorfiets of robot maken in basis tinten. Op de handleiding staat hoe je de verschillende figuren moet maken. Verder kun je met de bouwsteentjes oneindige creaties maken.

Uitvoering: Basic mix

Hoeveelheid: 220 onderdelen

Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar

Ook interessant

€ 18,95 € 22,50

Wij eten... ehm slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord?