Geen producten (0)

Over ons

 

Mooie, duurzame kindermerken voor ieders portemonnee: dat is het idee achter Oef en Oink Kids concept store.

 

Mooie kleertjes, maar ook een mooie planeet

Fijn speelgoed, maar ook een fijne wereld

Lekkere sopjes, maar ook schone oceanen

 

Bij Oef en Oink houden we van mooie kleertjes, van fijn speelgoed, van vrolijke accessoires en van heerlijke ruikende sopjes. Maar we houden niet van merken die hiervoor een beslag doen op het welzijn van onze planeet. Gelukkig hoeft dat ook niet!  Er zijn tegenwoordig genoeg leuke, hippe merken die net als wij oog hebben voor duurzaamheid, houden van organic en blij worden van eerlijke producten.

Dat duurzaam ook het woord duur vaak eer aan doet, is helaas ook waar. Daarom speuren wij stad en land af naar duurzame, hippe en vrolijke merken waar ook jouw portemonnee blij van wordt. Een driedubbele win-win! Houden wij van :)

 

Waarom Lucky Sizes?

Wel mooie kwaliteit kleertjes, maar niet de hoofdprijs betalen? Snappen wij! Daarom zijn wij altijd op zoek naar de restanten van de mooiste merkjes. Zo gaan er geen kleertjes verloren en kun jij de garderobe van je mini-me op een verantwoorde manier aanvullen. Wij zeggen: win-win! Hebben we weer wat pareltjes gevonden? Dan zoefen wij ze snel de shop in, zodat jij voor een zachter dan zacht prijsje de mooiste outfitjes kunt scoren! 

 

Waarom second life? 

Niet alleen nieuwe kleertjes vinden bij ons een plekje, ook mooie kleertjes die slechts een of twee keer gedragen zijn zetten wij in de spotlight. Wel zo duurzaam. Want de kliko in met deze topkwaliteit-outfitjes vinden wij zonde. Voor een prikkie kun jij ze een heerlijk tweede leven geven! The circle of confectielife, mooi toch? Voor de kleertjes én voor jouw portemonnee.

 

Wij eten... ehm slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord?