Geen producten (0)

 

Verzenden

  

  • Verzending binnen Nederland via DHL for You € 5
  • ​Gratis verzending binnen Nederland > € 50
  • Corona bezorging: in verband met Corona bezorgen wij bestellingen boven de €25 gratis in Heerjansdam, Barendrecht, Zwjndrecht en Rhoon. 
  • Afhalen: je bestelling afhalen kan aan de Appelgaard 4 in Heerjansdam. 
  • We verzenden je pakket binnen 2 werkdagen. Wij streven er naar om een order die voor 15u bij ons binnenkomt dezelfde dag nog te verzenden. 

Lokale bezorging 

Retourneren​​

 

Tof dat je voor ons gekozen hebt als shop voor jouw mooie, duurzame producten. Jammer dat het niet helemaal naar wens was. Kan gebeuren! Hopelijk vind je snel iets anders leuks in onze shop. Hoe stuur je de producten terug?

 

Retourportaal

 Een bestelling die terug moet is altijd een klein beetje teleurstellend. Voor ons, maar vooral voor jou. Je had je immers zo verheugd op de mooie spulletjes. Het retour sturen moet daarom snel en makkelijk gaan vinden wij. We gebruiken daarom een retourportaal (klik op de button hieronder om naar het retourportaal te gaan). Even je producten aanmelden, via IDeal betalen en je ontvangt direct een retourlabel. Niet leuk, wel makkelijk :)

 

 

Termijn

Een moment vinden om te passen, constateren dat het helaas te groot/te klein/niet naar verwachting is, je retour aanmelden en dan nog tijd vinden om je pakketje weg te brengen: dat kost tijd. Snappen wij. Daarom heb je bij ons 21 dagen de tijd voor jouw retour.

 

Voorwaarden

- Je hebt het artikel 21 dagen op zicht. Hierna wordt de koopovereenkomst definitief. Bij sale artikelen geldt een retourtermijn van 7 dagen.

- De retourkosten zijn voor eigen rekening en dienen voldoende gefrankeerd te zijn (zie kosten).

- Artikel(en) zijn ongebruikt en onbeschadigd (passen mag wel)

- Retourzendingen blijven de verantwoordelijkheid van de zender tot daadwerkelijke ontvangst. Tip: Bewaar je verzendbewijs!

- Lucky Sizes kunnen wel retour gestuurd worden, maar worden terugbetaald middels een voucher, die onbeperkt geldig is.

- Second Life artikelen kunnen NIET retour gestuurd worden.
 

Kosten

Gratis retour sturen zouden wij heel graag willen aanbieden, maar is voor een small business als Oef en Oink helaas nog niet te realiseren. Daarom bedragen de kosten voor het retourneren van jouw bestelling € 5.

 

Klacht of ruiling?

Heb je een klacht of wil je een artikel uilen? Wacht dan nog even met het retourportaal en laat het ons weten via mail@oefenoink.nl, dan kijken we wat we voor je kunnen doen en tot een passende oplossing komen!

 

Vragen?

Andere vragen of opmerkingen? We’re only one e-mail away :) Laat het ons weten!

 

Wij eten... ehm slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord?