Geen producten (0)
Geen producten (0)

Magna-Tiles - Cars 2 pcs

€ 17,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-3 dagen
Specificaties
Productcode 1043-1196
Omschrijving

Magna-tiles - Extra Roads 12 pcs

De creatieve verbeeldingskracht van uw kind heeft een uitlaatklep nodig waarmee ze zich niet alleen vrij kunnen uiten, maar ook waardevolle vaardigheden bijbrengen.

De MAGNA-TILES Cars 2-delige set is de perfecte aanvulling op elke set Magna-Tiles! Verkrijgbaar in verschillende kleuren sets.

Kinderen inspireren urenlang instructievrij spel en creativiteit, en krijgen de kans om de structuren van hun dromen te bouwen, van hun favoriete filmpersonage tot een kastelen voor kings & queens.

Ondertussen profiteren ze van functies als de volgende:

Veilige, duurzame materialen: vrij van latex, ftalaten en BPA, we maken elke set met ABS-plastic van voedingskwaliteit om de veiligheid van uw kinderen te garanderen zonder de sterkte van onze magnetische vormen in gevaar te brengen. Ze zijn bestand tegen jaren van opwinding en weerstaan ​​schade, of kinderen nu binnen of buiten spelen.

Goedgekeurd voor de STAM speeltechniek: leren is geweldig met de MAGNA-TILES Metropolis set, en docenten zijn het daarmee eens. Onze magnetische vormen komen overal in lesplannen voor dankzij hun vermogen om de ontwikkeling van wiskunde, wetenschap, ruimtelijke en tactiele vaardigheden te bevorderen.

Al onze magnetische tegels verenigen zich met een kenmerkende “klik” die duidt op een veilige verbinding, en er is geen limiet aan wat kan worden gemaakt.

Inhoud:

  • 2 chassis met wielen

Let op! Deze set bevat dus uitsluitend het chassis en niet de platen voor op de auto.

Uitvoering: Cars

Hoeveelheid: 2 onderdelen

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

Ook interessant

€ 18,95 € 22,50

Wij eten... ehm slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord?