Geen producten (0)
Geen producten (0)

Blockaroo - Kasteel Box

€ 104,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-3 dagen
Omschrijving

Blockaroo - Kasteel Box 35-delig

Met deze super mooie set zal de kleine spruit talloze uurtjes zoet zijn en het kan zelfs mee in bad!

-TOP VEILIGHEID - Blockaroo's magnetisch, niet-giftig educatief speelgoed is ontworpen door leerkrachten en grondig getest op veiligheid, dus overtreffen ze de hoogste vereiste internationale veiligheidsnormen voor speelgoed!
-PEDAGOGISCH LEERSPEELGOED - Met de magnetische schuimrubberen bouwstenen kunnen kinderen creatiever bouwen dan ooit tevoren. De grote, zachte schuimblokken zijn ideaal voor peuters en kleuters! Om spelenderwijs te leren!
-100% MAGNETISCH - Het innovatieve magneetsysteem verbindt de blokken elke keer op magische wijze met elkaar. De bouwstenen stoten elkaar nooit af en bieden eindeloze speelmogelijkheden! Met de robotset begint de pret!
-ULTIEM BADSPEELTJE - De educatieve schuimrubberen bouwstenen drijven op water en blijven magnetisch kleven aan metalen badkuipen. Door met de blokken te bouwen en te spelen vliegt de badtijd voor jongens en meisjes voorbij! Blockaroo is ideaal badspeelgoed
-VAATWASMACHINEBESTENDIG - De Blockaroo bouwstenen zijn gemakkelijk schoon te maken. Als ze schoongemaakt moeten worden, kunnen ze gewoon in het bovenste vak van de vaatwasser – en ze blinken weer als nieuw!

Wij eten... ehm slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord?