Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Plus-Plus - Basis Set Leren Bouwen Voertuigen

€ 49,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-3 dagen
Omschrijving

Plus-Plus - Basis Set Leren Bouwen Voertuigen 800 onderdelen

Ben jij op zoek naar spannend bouwspeelgoed waarmee je alle denkbare vormen kunt maken in de kleur die jij maar wilt? Plus-Plus speelgoed biedt dan dé uitkomst. Het speelgoed blinkt uit in zijn eenvoud, het is namelijk één simpele vorm waarmee alles gebouwd kan worden. De vorm van Plus-Plus bestaat uit twee aaneengesloten plusvormen, vandaar de naam van het merk! Dankzij deze vorm schuif je het Plus-Plus speelgoed gemakkelijk in elkaar en kun je naast platte bouwwerken ook ingewikkelde 3D creaties maken. Speelgoed geschikt voor verschillende leeftijden dus! 

Plus-Plus speelgoed is een constructiespeelgoed wat garant staat voor urenlang creatief spelen. Kinderen - zowel meisjes als jongens, en hun ouders vinden het leuk om hun fantasie te gebruiken om kleurrijke 2D-mozaïeken te maken of samen 3D-creaties te bouwen. Plus-Plus is een perfect educatief speelgoed dat de fijne motoriek, creativiteit, focus en geduld stimuleert! Plus-Plus heeft een bewezen universele aantrekkingskracht op kinderen van alle leeftijden, zowel jongens als meisjes. Plus-Plus stimuleert de fijne motoriek, verbeeldingskracht, technische vaardigheden en creativiteit. Plus-Plus is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal dat vrij is van flalaten, pvc en bpa. Daarnaast is het CE-goedgekeurd en niet breek- en buigbaar waardoor het speelgoed lang meegaat. Het is niet zonder reden dat je Plus-Plus terug ziet op kinderdagverblijven en scholen.

De simpele vorm van de Plus-Plus bouwstenen maakt eindeloze combinaties mogelijk. Kinderen worden sterk gestimuleerd op het gebied van creativiteit, focus en geduld. De creaties kunnen variëren van simpele 2D-ontwerpen tot unieke 3D-bouwwerken. Creëer zelf bouwwerken door je creativiteit er op los te laten of volg de handleiding om de meest geweldige ontwerpen tot leven te laten komen. De bouwstenen zijn gemaakt van stevige en duurzame kunststof.

Leer voertuigen bouwen met Plus-Plus. Deze set leert kinderen hoe ze eenvoudige auto's, motorfietsen, driewielige auto's en nog veel meer kunnen bouwen met Plus-Plus. Set wordt geleverd met 800 stuks, 18 omkeerbare wielen en 4 grondplaten chassis. Een gidsboek geeft stapsgewijze instructies en inspiratie voor het bouwen van de verschillende voertuigen.

Uitvoering: Mini Basis

Hoeveelheid: 800 onderdelen

Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar

Ook interessant

€ 18,95 € 22,50

Wij eten... ehm slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord?