Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Dantoy - Strand Set

€ 24,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-3 dagen
Omschrijving

Dantoy - Strand Set 

Gegarandeerd urenlang speelplezier met deze fijne set voor op het strand of in de zandbak. De set is uitgevoerd in fraaie pastelkleuren.

Dantoy BIOplastic strand set is gemaakt van 100% recyclebaar BIO-kunststof (suikerriet). Dus het Dantoy BIOplastic speelgoed is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens erg duurzaam. Bevat geen BPA, ftalaten, BPA of andere schadelijke stoffen en wat de kwaliteit betreft is BIOplastic net zo sterk als regulier plastic. 

Ideaal voor binnen en buiten spelen.
Geschikt voor kinderen van 2 jaar en ouder.
Deze fraaie pastelkleurige strand set wordt geleverd in een luxe giftbox.

De set bestaat uit een harkje, schepje, gieter en emmer. 

De set is vaatwasser- en magnetron bestendig.

Ontwikkeling

Het stimuleert de fijne motoriek en tevens stimuleert het de creatieve ontwikkeling. Om de creatieve ontwikkeling te stimuleren is het belangrijk om kinderen de ruimte te geven om creatief bezig te zijn. Het spelen met de koffieset is dan ideaal! Een kind kan hierbij de fantasie de vrije loop laten gaan.

Dantoy

Dantoy is Eco-vriendelijk speelgoed van het Deense merk Dantoy en minimaliseert elke schadelijke impact op het milieu. Ze hebben milieuvriendelijke processen geïmplementeerd om het verbruik van energie, water en grondstoffen te beheren en om de mogelijkheid van onbedoelde uitstoot of uitstoot via het productieproces te voorkomen. Het speelgoed is gemaakt van grondstoffen die geen schadelijke stoffen bevatten. Het gebruik van bioplastic om speelgoed te maken, helpt de CO2-uitstoot te minimaliseren in vergelijking met plastic gemaakt van koolwaterstof materialen.

Ook interessant

€ 9,95
€ 7,50 € 9,95
€ 7,50 € 9,95

Wij eten... ehm slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord?