Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Plus-Plus - BIG Leren Bouwen

€ 29,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-3 dagen
Omschrijving

Plus-Plus - BIG Leren Bouwen 60 pcs. (geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar!)

Ben jij op zoek naar spannend bouwspeelgoed waarmee je alle denkbare vormen kunt maken in de kleur die jij maar wilt? Plus-Plus speelgoed biedt dan dé uitkomst. Het speelgoed blinkt uit in zijn eenvoud, het is namelijk één simpele vorm waarmee alles gebouwd kan worden. De vorm van Plus-Plus bestaat uit twee aaneengesloten plusvormen, vandaar de naam van het merk! Dankzij deze vorm schuif je het Plus-Plus speelgoed gemakkelijk in elkaar en kun je naast platte bouwwerken ook ingewikkelde 3D creaties maken. Speelgoed geschikt voor verschillende leeftijden dus! 

Plus-Plus speelgoed is een constructiespeelgoed wat garant staat voor urenlang creatief spelen. Kinderen - zowel meisjes als jongens, en hun ouders vinden het leuk om hun fantasie te gebruiken om kleurrijke 2D-mozaïeken te maken of samen 3D-creaties te bouwen. Plus-Plus is een perfect educatief speelgoed dat de fijne motoriek, creativiteit, focus en geduld stimuleert! Plus-Plus heeft een bewezen universele aantrekkingskracht op kinderen van alle leeftijden, zowel jongens als meisjes. Plus-Plus stimuleert de fijne motoriek, verbeeldingskracht, technische vaardigheden en creativiteit. Plus-Plus is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal dat vrij is van flalaten, pvc en bpa. Daarnaast is het CE-goedgekeurd en niet breek- en buigbaar waardoor het speelgoed lang meegaat. Het is niet zonder reden dat je Plus-Plus terug ziet op kinderdagverblijven en scholen.

Plus-Plus Big. BIG staat voor een grotere afmeting van Plus-Plus blokjes en is voor de allerkleinsten kinderen, perfect voor kleinere handen of grotere ideeën. De Plus-Plus BIG Learn To Build-set bevat alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met Plus-Plus BIG. Een duidelijke handleiding geeft stapsgewijze instructies om platte mozaïeken en 3D-creatie te bouwen. Deze set bevat een bouwplaat die een perfect hulpmiddel is om kinderen te helpen bouwen met Plus-Plus BIG! De set bevat 60 basiskleurenmixstukken, 1 basisplaat en een handleiding.

Uitvoering: BIG

Hoeveelheid: 60 onderdelen

Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar

Ook interessant

€ 18,95 € 22,50

Wij eten... ehm slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord?