Geen producten (0)

 

Kerst aftelkalender


Lichtjes aan, kerstliedjes op, kopje thee met een kerstmanchocolaatje erbij: voor veel mensen is Kerst toch wel de fijnste tijd van het jaar! Heerlijk cocoonen met je gezinnetje.

Met deze gratis printable Oef en Oink Kerst aftelkalender tel je samen met de kleintje de dagen af tot die gezellige Kerstdagen. Kleurpotloden, stiften, krijtjes: laat jouw kleine Picasso zelf kiezen en... kleuren en aftellen maar!

 

Download hier de gratis printable Kerst aftelkalender kleurplaat!

 

Om het kleuren zo leuk mogelijk te houden, is het aan te raden om kwalitatief goede producten te gebruiken. Niks zo frustrerend als een krijtje dat niet te zien is of potloden die om de haverklap afbreken. Goedkoop is vaak duurkoop met dit soort spulletjes. Liever een euro meer dan vijf keer een nieuwe set.

Bij Oef en Oink snappen we dat en daarom vind je in onze webshop altijd duurzame, kwalitatief hoogwaardige, maar toch betaalbare knutselspullen. Wat inspiratie:

 Draaibare krijtjes      

Startpakket krijtjes € 2,50    Draaibare wasco krijtjes € 5,99      Eerste viltstiften € 6,95       Viltstiften longlife € 4,49

 

De download is helemaal gratis! Hopelijk beleeft jouw kleintje er plezier aan. Het resultaat zien we natuurlijk graag terug op Instagram of Facebook! 

Wij eten... ehm slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord?