Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2 3 4 5
 

TicToys - Tualoop Spel

€ 34,95 € 28,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-3 dagen
Omschrijving

TicToys - Tualoop Spel

Ga naar buiten en speel! Tualoop is het eerste duurzame buitenspel voor kinderen en volwassenen vanaf 6 jaar. Het doel is om met twee handstokken (gemaakt van duurzaam beukenhout) en rode ring (gemaakt van organisch materiaal) naar elkaar over te gooien.

Als de ring op de stokken zit en ze gelijmatig uit elkaar worden getrokken, neemt de ring snelheid op en zweeft hij tot ongeveer 30 meter door de lucht. Wie meer wil, kan zich uitleven met andere werptechnieken, zoals bijvoorbeeld verticaal in een hoge boog werpen.

Ondanks of juist dankzij zijn eenvoud is de Tualoop heerlijk veelzijdig: het spel ringwerpen kan in talloze variaties worden gespeeld. Denk hierbij aan disc-golf, maak er een mikspel mee met drinkflesjes of gebruik de Tualoop als variant bij het bekende Kubb spel.

Tualoop is gebaseerd op een historisch ringworpspel uit de 17e eeuw. Vanwege de sierlijke bewegingen werd het alleen als een spel voor meisjes beschouwd, maar eenmaal aangekomen in de 21e eeuw is het een spel voor iedereen!

Het bijzondere organische materiaal Arboblend (bestaande uit suiker en houtvezels) is het ecologische alternatief voor plastic en is bovendien ook zeer sterk. Naast de tuin, strand of grasveld kan het spel ook zonder aarzelen op een harde ondergrond gespeeld worden. De complete set neem je gemakkelijk mee in de handige Fairtrade draagzak.

Wij eten... ehm slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord?