Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Kinderfeets - Tiny Glider Sage

€ 99,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-3 dagen
Omschrijving

Kinderfeets - Loopfiets Tiny Glider Sage

Staat je nieuwe mobiele kleintje te popelen om de wereld op wielen te verkennen? De Kinderfeets Tiny Glider Sage is een klein vierwielig voetaangedreven voertuig ontworpen voor jonge ambitieuze rijders. Een meegeleverde duwstok kan door ouders en volwassenen worden gebruikt om kinderen te helpen bij het wennen aan de manoeuvreerbaarheid van het zweefvliegtuig, en EVA-luchtloze banden voorkomen krassen op binnenoppervlakken.

Nodig uw kind uit om zijn mobiliteit te testen, grove motoriek te ontwikkelen en zijn evenwicht en coördinatie te versterken, en geniet van een band met hem terwijl hij de duwstok gebruikt om hem te helpen rijden. Kijk hoe ze meer zelfvertrouwen krijgen tijdens het cruisen en zie hoe hun fantasie de vrije loop gaat terwijl ze zich door de grote wereld wagen! De Tiny Glider is gemaakt van duurzaam berkenhout, verf op waterbasis en niet-giftige afwerkingen en is de ultieme duurzame duwfiets voor actieve peuters van 12 maanden en ouder.

Afmetingen: (L x B x H): 56x33x38 cm.

Gewichtslimiet van 20 kg.

De producten van Kinderfeets zijn gemaakt van FSC hout en/of Bamboe, beide gehaald uit duurzaam beheerde bronnen. Bamboe heeft het voordeel dat het zo sterk is als ijzer en harder dan het meeste hardhout. Bamboe produceert meer zuurstof en neemt meer stikstof op dan bomen. Ook de gebruikte lakken en verven zijn op waterbasis en de lijm die gebruikt wordt bevat geen formaldehyde. Dus zeer veilig voor kinderen en minder belastend voor het milieu. Ook de verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled papier en de inkt is ook op waterbasis. Dit alles om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Ook interessant

€ 37,50 € 49,95

Wij eten... ehm slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord?