Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Kinderfeets - Cargo Bike

€ 119,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-3 dagen
Omschrijving

Kinderfeets - Cargo Bike

Geïnspireerd door de originele Nederlandse Bakfiets, is de Kinderfeets Bakfiets een 4-wiel duwfiets met een grote laadruimte vooraan voor speelgoed, schatten en knuffelvrienden. De EVA airless banden beschermen oppervlakken tegen krassen en garanderen een stabiele, soepele rit; en door hun voeten te gebruiken om de fiets aan te drijven, ontwikkelen kinderen zich fysiek op verschillende manieren!

Nodig uw kind uit om zijn mobiliteit te testen, de grove motoriek te ontwikkelen en zijn evenwicht en coördinatie te verbeteren door actief te spelen met een voertuig dat kan worden bereden, geduwd, getrokken of als opslagruimte kan worden gebruikt. Kijk hoe ze meer zelfvertrouwen krijgen tijdens het cruisen en zie welke schatten ze tijdens hun avonturen vinden! De bakfiets is gemaakt van duurzaam berkenhout, verf op waterbasis en niet-giftige afwerkingen en biedt actieve peuters van 12 maanden en ouder de kans om het leven op wielen te verkennen met hun favoriete speelgoed en knuffels mee voor de rit.

Afmetingen: (L x B x H): 66x35.6x38 cm.

Gewichtslimiet 20kg.

De producten van Kinderfeets zijn gemaakt van FSC hout en/of Bamboe, beide gehaald uit duurzaam beheerde bronnen. Bamboe heeft het voordeel dat het zo sterk is als ijzer en harder dan het meeste hardhout. Bamboe produceert meer zuurstof en neemt meer stikstof op dan bomen. Ook de gebruikte lakken en verven zijn op waterbasis en de lijm die gebruikt wordt bevat geen formaldehyde. Dus zeer veilig voor kinderen en minder belastend voor het milieu. Ook de verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled papier en de inkt is ook op waterbasis. Dit alles om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Wij eten... ehm slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord?