Geen producten (0)
Geen producten (0)
ACTIE
Mt freestyle
 

Magna-Tiles - Freestyle Set 40 pcs

€ 64,95 € 57,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-3 dagen
Omschrijving

Magna-tiles - Freestyle Set 40 pcs

De creatieve verbeeldingskracht van uw kind heeft een uitlaatklep nodig waarmee ze zich niet alleen vrij kunnen uiten, maar ook waardevolle vaardigheden bijbrengen.

De MAGNA-TILES Freestyle 40-delige set is een super stoere set van Magna-Tiles!

Kinderen inspireren urenlang instructievrij spel en creativiteit, en krijgen de kans om de structuren van hun dromen te bouwen, van hun favoriete filmpersonage tot een kastelen voor kings & queens.

Ondertussen profiteren ze van functies als de volgende:

Veilige, duurzame materialen: vrij van latex, ftalaten en BPA, we maken elke set met ABS-plastic van voedingskwaliteit om de veiligheid van uw kinderen te garanderen zonder de sterkte van onze magnetische vormen in gevaar te brengen. Ze zijn bestand tegen jaren van opwinding en weerstaan ​​schade, of kinderen nu binnen of buiten spelen.

Goedgekeurd voor de STAM speeltechniek: leren is geweldig met de MAGNA-TILES Metropolis set, en docenten zijn het daarmee eens. Onze magnetische vormen komen overal in lesplannen voor dankzij hun vermogen om de ontwikkeling van wiskunde, wetenschap, ruimtelijke en tactiele vaardigheden te bevorderen.

Al onze magnetische tegels verenigen zich met een kenmerkende “klik” die duidt op een veilige verbinding, en er is geen limiet aan wat kan worden gemaakt.

Inhoud:

  • 12 'X' vormen
  • 16 kleine vierkantjes
  • 6 gelijkbenige driehoeken
  • 4 rechte driehoeken
  • 2 'T' vormen

Uitvoering: Freestyle Set

Hoeveelheid: 40 onderdelen

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

Ook interessant

€ 18,95 € 22,50

Wij eten... ehm slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord?