Geen producten (0)
OUTLET
Ballo cherry Ballo foto 1 0
1 2
 

Quut - Ballo Cherry Large

€ 18,50 € 12,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-3 dagen
Omschrijving

Ballo Cherry Large

Deze prachtige ronde emmer van Quut heet Ballo en is een ware eyecatcher, maar ook nog eens fantastisch om mee te spelen of om dingen mee te ontdekken. Draag Ballo aan het touw om op het opgeschepte water erin te houden en giet het water eruit door de speciale vierpuntige opening precies waar jij het wilt hebben. De unieke ronde vorm zorgt ervoor dat er nauwelijks nog water gemorst wordt. Door het afwijkende design gaan kinderen sneller op ontdekkingstocht in hun eigen creatieve wereld. Spelen met water en zand was nog nooit zo leuk als met Ballo!

Gebruik Ballo aan de zee, bij een meertje of gewoon in je zwembadje in de tuin. Hij is gemaakt van zeer stevig materiaal en scheurt of breekt niet. Goedgekeurd en getest conform de meest recente speelgoed keurmerken.

De cherry Ballo Large heeft een doorsnede van 19cm.

Quut combineert duurzaamheid en design. Uniek (strand)speelgoed waar je jaren plezier aan beleeft en wat zelfs door kan worden gegeven aan de volgende generatie: een nieuwe dimensie van duurzaamheid. Super mooi speelgoed dat net een tikjhe anders is dan de rest!

Ook interessant

€ 9,95
€ 6,95 € 12,95
€ 4,50 € 8,99

Wij eten... ehm slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord?