Geen producten (0)
Geen producten (0)

HeyClay - Air Dry Clay Sets 6

€ 10,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-3 dagen
Specificaties
Productcode 1029-1174
Omschrijving

Hey Clay - Air Dry Clay Sets 6 (foam klei)

Met Hey Clay set heb je een complete kleiset in handen met maar liefst 6 handige bakjes klei. Met deze klei kun je de meest schattige fluffy diertjes boetseren, zoals een perzische kat, chihuahua, koe, dino of pauw! En dankzij de handige Hey Clay app kun je stap voor stap de instructies volgen om deze schattige figuurtjes tot leven te brengen. De app maakt gebruik van animaties om de boetseerinstructies nog duidelijker te maken.

Dus laat je creativiteit de vrije loop terwijl je de instructies opvolgt en geniet van heerlijk boetseerplezier. De klei is niet giftig, heerlijk zacht en plakt niet aan je handen of de ondergrond. Ongeveer 20 minuten na het boetseren begint de klei te stollen, en na 24 uur is je creatie volledig uitgehard. Dan heb je een stevig figuurtje dat je kunt neerzetten op een plankje, aan je vriendjes kunt laten zien of waarmee je eindeloos kunt spelen.

Hey Clay Fluffy Pluizige Huisvriendjes boetseerklei is niet alleen leuk, maar stimuleert ook de fijne motoriek, fantasie en creativiteit.
Het is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, waardoor zelfs de allerkleinsten kunnen genieten van deze creatieve en educatieve ervaring.

Creëer je eigen schattige fluffy figuurtjes en laat je verbeelding de vrije loop met Hey Clay Fluffy boetseerklei. Bestel vandaag nog en begin met boetseren, spelen en genieten van urenlang creatief plezier! Het is ook een perfect cadeau-idee!

- Niet klevend aan de handen
- Creatief spel met educatieve toepassing
- Klei droogt binnen 24 uur

Verkrijgbaar in de volgende sets: DINO - OCEAAN 1 - GRAPPIGE MONSTERTJES - PLUIZIGE HUISVRIENDJES 1 - OCEAAN 2 - DIEREN - PLUIZIGE HUISVRIENDJES 2 - ALIENS - MONSTERS - BOSDIEREN BEER - BOSDIEREN VOS

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

Ook interessant

€ 5,00 € 6,95

Wij eten... ehm slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord?